over ons

REND Entertainment

Lees hieronder meer over Ruben en Danielle!

Achtergrondinformatie

Het team van REND Entertainment staat voor plezier en gezelligheid!

REND Entertainment is opgericht op 04-04-2020 en is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Het idee om een bedrijf op te richten, is ontstaan door de voorliefde voor sprookjes van Ruben en Danielle. Beide hadden al veel ervaring met het werken met kinderen, onder andere door hun huidige studie tot leerkracht basisonderwijs. Daarnaast houden ze allebei van gezelligheid en mensen blij maken. Dus is REND Entertainment opgericht. Zo is werken een feestje geworden. 

In hun enthousiasme kunnen zij iedereen meenemen en ze zullen er alles aan doen om iedere ontmoeting magisch en uniek te maken. De samenwerking tussen Ruben en Danielle is wat het meest opvallend is. Dit komt omdat zij zo ontzettend goed op elkaar zijn ingespeeld. Samenwerken is dan ook hun sterkste kant.

 Een feestje plannen? Neem dan contact op met REND Entertainment en wij zullen kijken waar wij u mee van dienst kunnen zijn!

Ruben de Koning

"Iedere keer als ik op een (kinder)feestje of evenement kom, heb ik net zoveel plezier als de gasten!"

Mijn naam is Ruben de Koning en ik ben 22 jaar. Mijn middelbareschooltijd heb ik doorgebracht op De Theaterhavo/vwo. Hier heb ik onwijs veel geleerd over acteren en dansen. Samen met Danielle heb ik het bedrijf REND Entertainment opgericht, omdat we nu kunnen doen waar we het meest van houden én het is ons werk. Danielle en ik hebben al veel speel- en danservaring samen. Dit is ook duidelijk terug te zien, wanneer wij op bezoek komen of op een podium staan. Dat zijn ook de momenten waar ik het meest van kan genieten.

De kinderen (en volwassenen) waarbij we thuis komen, reageren altijd positief! Ook wanneer wij ze tegenkomen op straat of tijdens een evenement, krijgen ze direct een glimlach op hun gezicht. Het blijft toch een beetje magisch om een prins, piraat of een wandelende sneeuwpop te ontmoeten!

De lachende mensen, de gezellige sfeer en de fijne reacties is waarom het werken voor REND Entertainment geweldig is!

Ik kom graag, samen met Danielle naar uw (kinder)feestje of evenement!

Danielle REND Entertainment

Danielle Verhoeff

"Het voelt voor mij niet als werken, zolang ik lachende kinderen om me heen heb!"

Mijn naam is Danielle Verhoeff en ik ben 21 jaar. Naast mijn voorliefde voor dans en theater werk ik het liefst met kinderen. Samen met Ruben heb ik het bedrijf REND Entertainment opgericht, omdat wij van onze passie ons werk wilde maken. Doordat ik jaren zelf dansles heb gevolgd, heb ik hier veel ervaring mee. Na jaren dansles volgen, ben ik ook dansles gaan geven! Ook heb ik in verschillende voorstellingen gespeeld, waar ik veel acteer ervaring heb opgedaan.

Voor mij voelt werken dus nooit echt als werk, maar meer als het uitoefenen van mijn hobby! Een glimlach op het gezicht van een kind, is goud waard. Iedere keer als ze een prinses, een piraat of een ander karakter voor het eerst zien, straalt het geluk van de gezichtjes af. Dat is precies de reden waarom we REND Entertainment hebben opgericht.

Een ander voordeel aan werken bij REND Entertainment? Alle prachtige, handgemaakte kostuums mogen dragen! Dit zal nooit saai worden!

Ik kom graag, samen met Ruben naar uw (kinder)feestje of evenement!