Interactief (peuter)theater

Ruby&Daan zijn vrolijke figuren die interactief peuter- en kleutertheater maken. Daan is heel slim, hij weet bijna alles én heeft overal een liedje voor. Dat is maar goed ook, want Ruby is eigenlijk nog een beetje ‘wereldvreemd’. Zij vindt veel dingen spannend en moet nog veel leren. Gelukkig kan zij de wereld aan met Daan! Ruby weet wel heel veel dansjes, die zij dan graag samen met Daan en de kinderen doet. 

Het interactieve peuter- en kleutertheater is altijd binnen een thema. Er zijn voor alle seizoenen voorstellingen, maar de voorstellingen worden ook op maat gemaakt. Samen komen we tot een unieke voorstelling! 

Ruby & Daan komen graag langs op uw school, BSO, kinderopvang of in uw speeltuin! Maar ze kunnen ook op andere locaties langskomen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Met Ruby & Daan komen thema’s tot leven! Voor het bezoek van Ruby & Daan kunt u de avonturen van Ruby & Daan bekijken. Zo maken de kinderen al kennis met de vrolijke figuren, waardoor het tijdens het bezoek nog meer tot leven komt.

Ons boeken voor interactief peuter- en kleutertheater? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.